Bed & Breakfast

Bed & Breakfast

Tisza White House beschikt over een drietal royale en sfeervol ingerichte gastenkamers: de gouden, blauwe en petrol kamer. U kunt hier genieten van de unieke plek aan de rand van het dorp en het luxe onderkomen. De drie kamers beschikken over een kwalitatief hoogwaardig bed, een heerlijke inloopdouche en een royaal privé-terras. Ook staat er op iedere kamer een Nespresso-apparaat en waterkoker zodat u uw kopje koffie of thee op uw eigen moment kunt drinken. En uw ontbijt? Dat staat elke morgen in buffetvorm klaar onder de veranda. Alle producten zijn dagvers en de samenstelling van het ontbijt wisselt dagelijks. Wanneer u alvast geniet van uw warme broodje maakt Aletta een door u gekozen warm bijgerecht klaar om uw ontbijt compleet te maken. Daarbij houden we vanzelfsprekend rekening met uw (dieet)wensen.

Rózsaszínszoba

De Rózsaszínszoba heeft een vrij uitzicht over de akkers. Als dat niet lekker wakker worden is. De kleuren roze en groen geven deze kamer een geheel eigen sfeer. De mooie badkamer, met grote gouden spiegel en mooie handdoeken geven het gevoel van wellness. Kom tot rust in deze mooie kamer met fantastisch uitzicht.

Details

Prijzen beginnen bij: 90 per nacht

Details bekijken


Daruszoba

Een kamer geschikt voor 2 tot 4 personen. Deze kamer heeft naast het grote bed ook een ruime slaapbank die voor 2 personen te gebruiken is. De Daruszoba heeft de kraanvogel als thema. Een vogel die in voor en najaar hier veel voorkomt. Vanuit deze kamer is de kans groot dat je ze voorbij ziet … Lees verder “Daruszoba”

Details

Prijzen beginnen bij: 95 per nacht

Details bekijken


Virágszoba

De Virágszoba is een mooie kamer met uitzicht op onze tuin. Vanuit deze kamer zie je ‘s ochtends de zon opkomen. Een kamer voorzien van alle comfort. Een mooie inloopdouche, wastafel, luxe handdoeken en een groot comfortabel bed. Het bloementhema geeft deze kamer een hele warme, moderne, maar ook gezellige sfeer.

Details

Prijzen beginnen bij: 85 per nacht

Details bekijken