Virágszoba

De Virágszoba is een mooie kamer met uitzicht op onze tuin. Vanuit deze kamer zie je ‘s ochtends de zon opkomen. Een kamer voorzien van alle comfort. Een mooie inloopdouche, wastafel, luxe handdoeken en een groot comfortabel bed. Het bloementhema geeft deze kamer een hele warme, moderne, maar ook gezellige sfeer.

Chalet Judith

Een originele manier van vakantie vieren. Een luxe 2 persoons ingerichte woonwagen. Compleet ingericht, met kookgelegenheid, slaapkamer met bed (160×200) en een eigen douche en wc en airco. Buiten een eigen tuinset onder een paviljoen. Geniet van het bijzondere uitzicht en ervaar de ultieme rust! Deze woonwagen is voorzien van keuken- en badlinnen en het bed is opgemaakt bij aankomst. Bij deze woonwagen bieden wij u de mogelijkheid voor het huren van een ingericht bijzettentje waarin 2 personen kunnen slapen.

Chalet Wilmar

Een originele manier van vakantie vieren. Een luxe 2 persoons ingerichte woonwagen. Compleet ingericht, met kookgelegenheid, slaapkamer met bed (160×200). Deze woonwagen beschikt over een eigen douche en wc en airco. Buiten een tuinset onder een paviljoen. Geniet van het bijzondere uitzicht en ervaar de ultieme rust! Deze woonwagen is voorzien van keuken- en badlinnen en het bed is opgemaakt bij aankomst. Bij deze woonwagen bieden wij u de mogelijkheid voor het huren van een ingericht bijzettentje waarin 2 personen kunnen slapen.