Virágszoba

De Virágszoba is een mooie kamer met uitzicht op onze tuin. Vanuit deze kamer zie je ‘s ochtends de zon opkomen. Een kamer voorzien van alle comfort. Een mooie inloopdouche, wastafel, luxe handdoeken en een groot comfortabel bed. Het bloementhema geeft deze kamer een hele warme, moderne, maar ook gezellige sfeer.

Rózsaszínszoba

De Rózsaszínszoba heeft een vrij uitzicht over de akkers. Als dat niet lekker wakker worden is. De kleuren roze en groen geven deze kamer een geheel eigen sfeer. De mooie badkamer, met grote gouden spiegel en mooie handdoeken geven het gevoel van wellness. Kom tot rust in deze mooie kamer met fantastisch uitzicht.

Daruszoba

Een kamer geschikt voor 2 tot 4 personen. Deze kamer heeft naast het grote bed ook een ruime slaapbank die voor 2 personen te gebruiken is. De Daruszoba heeft de kraanvogel als thema. Een vogel die in voor en najaar hier veel voorkomt. Vanuit deze kamer is de kans groot dat je ze voorbij ziet vliegen, omdat het vrij uitzicht geeft over de akkers. De gouden accenten in de kamer geven je een gevoel van luxe en comfort.  De ruime badkamer met toilet, wastafel en inloopdouche maken deze kamer tot een unieke plek.